Over ons

Ons bedrijf (anno 2006) is gebaseerd op onze liefde voor twintigste eeuws design. We zijn zowel een galerie als een ambachtelijke werkplaats. We hebben alles onder één dak en zijn gehuisvest in een karakteristieke schoenenfabriek uit de jaren ’30.

We hebben ons eigen restauratieatelier, fotografie studio, showroom en een pakhuis van bij elkaar 23.500m2 groot. Geen enkel object gaat naar onze klant zonder dat het technisch en kunsthistorisch volledig is gecontroleerd.

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis en gevoel, van het hart en het hoofd. Dit is hoe wij werken in iedere laag van ons bedrijf. Zo selecteren wij onze collectie op basis van intuïtie, maar we onderbouwen dit altijd met kunsthistorisch en technisch onderzoek. Ook restaureren wij onze stukken op basis van esthetische overwegingen, maar met kennis van technische en historische specificaties van het stuk.

In de afgelopen jaren heeft deze combinatie ervoor gezorgd dat wij een van de grootste designspecialisten in Europa zijn geworden. Het is bij ons inmiddels een komen en gaan van design uit alle hoeken van de wereld.

Het meest belangrijke is dat wij evenveel om design geven als onze klanten. Ons doel is voor ons daarom vanzelfsprekend: we streven naar excellentie, zowel in onze collectie als in de service die we bieden.

Team

Ons team bestaat uit ongeveer veertig betrokken mensen die allemaal een onmisbare eigen bijdrage leveren aan de objecten in onze collectie. In ons bedrijf is het ons streven om onze klanten te begeleiden bij hele proces dat gepaard gaat bij het kiezen van een bijzonder stuk, of een heel interieur.

Daarom hebben wij alles in eigen beheer, van A tot en met Z. Ons restauratieatelier, stoffeerderij, fotografiestudio, bibliotheek, showroom en pakhuis zitten bij ons onder één dak. Ongeveer de helft van ons team bestaat hiermee uit ambachtsmensen: gekwalificeerde restaurateurs, stoffeerders en fotografen. De andere helft bestaat uit mensen die zich toewijden aan service en onderzoek: interieur adviseurs, kunsthistorici, planners en transporteurs.

Showroom open

2e Pinksterdag, 1 juni, geopend van 09:00-18:00 uur.

Maandag: Aanwezig: graag afspraak maken
Dinsdag: Aanwezig: graag afspraak maken
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 18:00
Zondag: Gesloten

Wij staan voor uw klaar. Plan uw afspraak via: Tel:+31 (0) 416 650 140

Stay tuned for Morentz news!

* indicates required